Get in touchEvents |  Find usKieneticCareersImpressumPrivacy Policy

Belgium HQ Van Hemelrijcklei 119, 2930 Brasschaat (Antwerp), +32 (0) 3 292 59 44

Member of the Digital Innovation Group

© 2014-2019 KIEN BVBA

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook
DI_Logo_CMYK_m_SChriftzug.png

Kien gaat samen met Digital Innovation

Per 31 juli gaat Kien Systems samen met Digital Innovation (DI) als organisatie in de Benelux en als technologiepraktijk voor de hele DI-groep. Met de toetreding van Kien, zal DI in staat zijn om high-end cognitieve bedrijfsautomatiseringsdiensten en technologische mogelijkheden te bieden aan zijn wereldwijde klanten, en zal het zijn positie in de Benelux en het noorden van Frankrijk versterken.


Christian Blümlein, CEO van de Digital Innovation groep, en Niek De Visscher, CEO van Kien Systems, hebben al meer dan drie jaar een strategische samenwerking en hebben onlangs de fusie van hun beide bedrijven aangekondigd.


Door de krachten te bundelen heeft Digital Innovation nu de beschikking over een aanzienlijk personeelsbestand van meer dan 50 zeer ervaren digitale transformatie- en digitale innovatiespecialisten over de hele wereld, met kantoren in Aschaffenburg (hoofdkantoor, Duitsland), Amsterdam (Nederland), Antwerpen (België), Londen (Verenigd Koninkrijk) en Portland (Oregon, Verenigde Staten). Een nieuw kantoor in Sjanghai (China) zal later dit jaar worden geopend.


Kien Systems zal verantwoordelijk zijn voor technologische en cognitieve automatisering gerelateerde missies, waaronder digitale strategie, architectuur, enterprise design, software engineering en hoog-risico/hoogwaardige kerntechnologie/legacy-transformaties.


Het huidige verticale aanbod van Kien Systems wordt samengevoegd met de DI-portefeuille. Dit omvat IT en Enterprise Architecture, Software Audit, Digital Process Automation, Internet of Things/Business 4.0, Blockchain, Robotic Process Automation en Artificiële Intelligentie/Cognitive computing, ondersteund door platforms zoals Bizagi, Microsoft Office 365 en .NET.


Met de huidige strategische bedrijfsadviesdiensten en -tools van DI, waaronder digitale strategie, businessmodelontwerp, klantbeleving, digitale marketing en accelerators, zoals Inkubate en CoLab, kan DI haar klanten een end-to-end aanbod bieden voor digitale transformatie en zo hun marktpositie verzekeren als een boetiek transformatie-, innovatie- en ingenieursbureau onderneming.


Gebruikmakend van de huidige geografische arena van Kien Systems (de Benelux: België, Nederland, Luxemburg en ook Noord-Frankrijk), zal Kien 'Digital Innovation Benelux' worden en de volledige dienstenportfolio van DI aanbieden aan deze markten.

Niek De Visscher zal de Benelux-organisatie leiden als CEO, in samenwerking met Christian Blümlein als groeps-CEO en Benelux-CFO.